Weekendens Kort

6.-8. december 2019

Vælg et kort

Se det vendte kort, samt din besked, nedenfor

1: Noget eller nogens energier kan skubbe lidt til dig og få dig ud af balance. Find tilbage til roen. Find fokus og opret jordforbindelse. Vid, at alt er godt og at der ingen grund er til frygt eller stress. Beskyt dig selv mod andres energier og husk, at du er herre over egne følelser og dit center. Luk kun det ind, som du føler løfter dig og sine energier.

2: Hvilken vej ønsker du at følge? Der er flere valgmuligheder. Ingen mere rigtige eller forkerte. Følg den sandhed, der bor i dit hjerte lige nu og her. Når du er klar til at stole på universet og deres kærlighed, da vil nye døre altid åbne ved ønske herom. Undgå at se dit valg som fravalg af noget. Tilvælg det, som bringer glade tanker.

Nye spændende eventyr kan vente. Manifestation og magi i luften.

3: System og planlægning.
Noget nyt er på vej. Resultater af en indsats. Måske manifesterede drømme. De pågældende omstændigheder kan have gavn af planlægning og oprettelse af systemer. Et bedre overblik kan ligeledes give bedre overskud. En spændende tid, med spændende nye udfordringer. Omfavn magien og giv plads til mirakler.

♥ God weekend ♥