Dagens Kort

19. august 2019

Vælg et kort

Se det vendte kort, samt din besked, nedenfor

1: Når vi lader ego gå forrest, lever og agerer vi ud fra frygt. Det kan fx komme til udtryk som tvivl på os selv eller på verden omkring os. Vi kan skabe barrierer og begrænsninger for os selv. Ubevidst, holder vi ligeledes lyset ude. Men et skift i perspektiv, kan ændre nuet. Dette skift, er alt der skal til, for at manifestere mirakler. Mind dig selv om, at universet altid er med dig. Universet er kærlighed og derfor er ligeledes lys også altid tilstede. Vores menneskelige øjne, kan til tider gøre os blinde overfor dette lys. Men bed englene om at se igennem deres øjne for en stund og magien vil blive synlig.
Et fremskridt kan meget vel være i sigte. Fortsæt med lyse tanker og optimisme og vid i dit hjerte, at alt i sandheden er godt.

2: Der kan findes en bedre vej, end den du overvejer at tage. Dette set ud fra tidligere ønsker og intentioner, som du har delt med universet. Den hurtige vej, er ikke altid den nemmeste eller bedste. Ligesom den lange vej ej heller altid er løsningen. Sæt beslutningen lidt på standby. Mærk efter i dig selv og spørg, hvad du i sandheden ønsker. Hvor ønsker du at nå hen? Del dette med universet og de vil guide og støtte dig.

Husk ligeledes at sige fra, hvis noget ej føles rigtigt. Lyt til din mavefornemmelse. Respekter dine følelser og behov i nuet.

3: Hvad er næste skridt? Hvor ønsker du at nå hen? Hvornår har du sidst mærket efter? Er drømmen stadig den samme, som den var tidligere? Er målet stadig det samme? Undgå at handle ud af rutine og vane. Tag dig selv med i processen, for at sikre, at du reelt ender der hvor du ønsker. Universet handler ud fra de intentioner som du sætter. De sender dét din vej, som dine energier og handlinger tilkalder. Hvis ikke du bryder dig om måden tingene udfolder sig på i øjeblikket, kan det skyldes en ubevidst intention. Tak universet for at se bort fra alle eventuelle intentioner, som ej tjener dit sande højeste bedste. Tak dem i stedet for, at arbejde ud fra dit højeste bedste, i alle henseender, til alles højeste bedste. Vær med til at skabe dit eget drømme i morgen.