Dagens Kort

16. oktober 2019

Vælg et kort

Se det vendte kort, samt din besked, nedenfor

1: Ubetinget kærlighed. Dette inkluderer ligeledes ej at dømme. Dette er ofte lettere i forhold til andre end overfor os selv. Men at vi undgår at dømme os selv, er mindst lige så vigtigt. Det vi siger, gør og tænker, er det, der bliver vores virkelighed. Tal og tænk derfor kærlige tanker om dig selv og dine omstændigheder. Vær tålmodig. Omfavn hele dig og prøv gerne, om bare for en stund, at se dig selv igennem en engels øjne. Perfekt i din egen uperfekthed! Universet begår ikke fejl. Derfor, besidder vi ej heller fejl eller tilfældigheder. Alt hvad vi er givet af gaver såvel som udfordringer, er en del af den mission vi er her på jord for at udføre. Vigtigst af alt er, at vi omgiver og omfavner os selv med kærlighed. Kærlighed i forhold til de relationer og de energier, som vi byder ind i vores liv. Kærlighed i forhold til det, vi lukker ind i vores hjerte og lader os fylde med. Alle, har vi gaver. Alle er vi lys. Alle er vi forbundet igennem dette lys.

Genkend også gerne, at fordi der er lys i os alle, er der ligeledes lys i de, som måtte udfordre vores tålmodighed. Stå op for dig selv og beskyt dine energier. Men husk altid at stå i kærlighed.

2: Universet respekterer vores egen frie vilje. Dog ønsker de altid, at lede os mod vores sande højeste bedste. Derfor vil de igennem tegn og guidning tilbyde os en vej, hvor smil og glæde er bedst repræsenteret. Hvor kærligheden og overflod har bedst betingelser for at gro og fylde alle aspekter i vores liv. Vær gerne åben for denne guidning. Slip frygten og dermed behovet for at kontrollere vejen. Del gerne dine drømme intentioner med universet. Men giv samtidig gerne universet lov til at arbejde ud fra dit sande højeste bedste. Hermed mulighed for,at justerer detaljer, som vil lede til samme følelse, som du måtte ønske at opnå. Hvad end det måtte være lykke, frihed.. etc. Lad ikke indpakningen overskygge det sande mål.

Tak kære univers, for at guide mig i retning af den kærlige løsning i alle henseender, til alles højeste bedste.”

3: Næstekærlighed er altid aktuelt og kan danne fantastiske byggesten i alle relationer og interaktioner vi foretager. Dog indikeres med dette kort, at der i en given situation eller omstændighed, kan findes særligt gavn, i at give ekstra opmærksomhed og energi til netop næstekærlighed. Det kan handle om tilgivelse, for at bringe healing. Det kan være en person, som har brug for din hjælp og støtte. Måske en sag, der kan have gavn af, at flere af os står sammen og agerer stemme for de, der selv måtte have svært ved at blive hørt eller set. Hold dit hjerte åbent og du vil naturligt vide hvilke skridt du kan tage, for at bringe lys og healing til situationen. Universet er med dig og står klar med guidning, hjælp og støtte.

Mulighed for store resultater og realisering af mål. Hold ud. Stå fast. Stå kærligt.